Rejsen med “LADY BETTY”

The perfect boat……!

………………. is not the one you dream about. It is the one that take you cruising.

 

Dette er en fotofortælling om vores sejlerliv i Grækenland.

1. August 2006 kastede vi los fra hjemhavn , Nørresand i Gudhjem. Via kanalvejen gennem Nordtyskland ,Holland , Belgien og Frankrig nåede vi ned til Middelhavet. 2 år på floder og kanaler blev en fantastisk oplevelse. Vi havde ingen planer hvor vi ville hen, men lod nysgerrigheden satte kursen. Den franske sydkyst, Norditalien , den Toskanske skærgård, Rom, Napoli, Capri, Sicilien til Grækenland. Først et par år i det Ioniske, Korintkanalen, Poros og til sidst Leros, som de sidste fire år har været vores base.

Vi føler dyb indre glæde og taknemmelighed over at kunne få lov til at sejle rundt i dette ubeskrivelige smukke landskab. Havet, øerne og kysterne her i Middelhavet , byder på så meget skønhed og afvekslende natur og kultur, at de ikke kan rummes i en tekst.

Det handler ikke om en sejlerdrøm eller eventyr. Oplevelsen ved at være her er benhård realitet. Vi kom her ikke, fordi vi drømte om eventyr og lummer tropevind. Vi kom her fordi vi besluttede det skulle være sådan, og det aller viktigste…. Vi i handlede på denne beslutning ,og sejlede herned. På samme måde er landskabets skønhed benhård realitet. Lad være med at sejle ind i noget. Klipperne er stenhårde. Syng bare om vinden og havet. Men hvis du ikke forstår at afkode elementerne får du smæk. Nogen gange får du smæk alligevel. Det er her i krydsfeltet mellem tidsløs skønhed og dine evner til at håndterer førstehåndsrealiteter, at glæden og taknemligheden over at få denne mulighed i livet ,opstår.    AT SEJLE ER AT LEVE !


image image
h
iimage
image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *