” Bådebyggerindens hønsehus”


Mangler du overnatning i Gudhjem til to,  så har vi et par køjer ude i hønsehuset,  (lækre senge 90×200 Ikea delux , nyt sengetøj ) Der er også et lille bord , et par stole , et pantry med rindende vand, ovn, køleskab og diverse grej til at tilberede store og små måltider. Så findes der også et lille toilet med træk og slip og håndbruse med mulighed for 30 ltr. varmt vand. Hele hytten kan opvarmes med elektricitet året rundt. På sommerdage og aftener, er der mulighed for at vegetere eller grille pølser i havekrogen uden for døren……..Cykler kan opbevares indendørs, og der er plads til at parkerer et par kajakker ved huset.

 

I Gudhjem har vi bl.a en superfin svømmehal, biograf og mulighed for at leje paddelboard. Og så er der skam gratis adgang til klipper, havbad,  høj himmel, Gudhjem by og alle de andre herligheder som findes på Bornholm.


 

Jeg tager 500,-kr for en overnatning. Skulle du vælge at blive yderlig nogle dage reducere vi prisen med  50,-kr  for 2. nat.  100,-kr for 3. nat.   En hel uge i “Hønsehuset” kan du få for 2500,-kr.

Jeg har dog valgt, kun at udleje hele uger i højsommeren, ( fra folkemødet til 1. Sept.) Vi sejler i denne periode, og vil have svært ved at kunne håndterer overleveringer ved kortere ophold.

Jeg vil lige indskyde at vi udlejer til 2 personer, ….måske en baby. Ingen husdyr, ingen rygning og ingen stearinlys. Og vi forventer naturligvis, at man lige ordner og rengører når man rejser videre. Sengetøj afmonteres og lægges til vask sammen med håndklæderne, viskestykker og evt karklud.

Du har booket når vi har samtalet ( mail, SMS, tlf) og konfirmeret datoer, og du har betalt via MobilPay eller bank.  Hold dig ikke tilbage mht. at ringe for mere information.

Laila Løvstad

Ejnar Mikkelsensvej 1    3760 Gudhjem

Tlf:  40185411

Mail: laila@lovstad.dk
 

 


Comments are closed.